MATURALNA I APSOLVENTSKA
CIJENA: 4225.00 Kuna
ŠPANJOLSKA


DATUM POLASKA: NA UPIT

Španjolska je poznata po svojim ljetovalištima sa prekrasnim plažama, mnogobrojnim disko klubovima, trgovinama i kafićima što ju čini jednom od poželjnijih destinacija naročito kod mlađe populacije. No ima i mnogobrojnih drugih sadržaja: muzeja, crkava, kulturno povijesnih znamenitosti i drugih zanimljivosti. Malo je zemalja na svijetu kao što je Španjolska koje se mogu pohvaliti bogatom prošlošću.

CIJENA: 3655.00 Kuna
AMSTERDAM


DATUM POLASKA: NA UPIT

Amsterdam je grad karakteristične nizozemske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Na prvi pogled imati ćete utisak da je u Amsterdamu vrijeme stalo u sedamnaestom stoljeću koje je poznato kao zlatno doba nizozemske kulture. Mnoge europske prijestolnice obiluju povijesnim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svaka građevina u užem centru grada u isto vrijeme kulturni spomenik i nečiji životni prostor, u isto vrijeme dio povijesti ali i dio suvremenog izgleda grada.

CIJENA: NA UPIT
SARAJEVO - METKOVIĆ - BUDVA - OHRID


DATUM POLASKA: NA UPIT

Sarajevo je po preporuci Lonely Planeta, najpoznatijeg turističkog vodiča, ušlo u top 10 gradova na svijetu koje treba svako posjetiti. Prelijepo Ohridsko jezero, okruženo je visokim planinama i mnogobrojnim spomenicima kulture i već je dugo ponos makedonskoga turizma. Budva je smještena u centru crnogorskog dijela Jadranske obale smatra se jednim od najstarijih gradova na Jadranu. Metković je središte poznato po agrikulturnim mogućnostima vezanim uz rijeku Neretvu.

CIJENA: 4555.00 Kuna
KLASIČNA GRČKA


DATUM POLASKA: NA UPIT

Klasična Grčka je izraz kojim se opisuje period u historiji Antičke Grčke u kome je njena kultura doživjela svoj zenit, odnosno razvila književnost, filozofiju, umjetničke forme i političke institucije koje će kasnije inspirirati Rim, a preko njega i zapadnu civilizaciju. U našem slučaju to je putovanje u ljudsku povijest koje ćete pamtiti cijelog života.

CIJENA: NA UPIT
MOSKVA


DATUM POLASKA: NA UPIT

 Moskva (ruski čit. Maskva) je glavni i najveći grad Rusije. Jedna je od svjetskih metropola. Nalazi se na rijeci Moskvi i obuhvaća površinu od 878,7 km2. Broj stanovnika brzo raste i prema procjeni iz 2008. ima ih 10.470.318. Moskva ima status grada federalnog značaja (federalnog subjekta). Uz nju, takav status u Rusiji ima još samo Sankt Peterburg. U središtu grada nalazi se Kremlj, utvrđeni kompleks koji je do 1703. bio političko središte Ruskog Carstva, od 1918. Sovjetskog Saveza te od 1991. Ruske Federacije. Uz istočni zid Kremlja prostire se Crveni trg, mjesto mnogih državnih ceremonija. Na trgu se nalaze i dvije vjerojatno najpoznatije moskovske građevine - katedrala Sv. Bazilija Blaženog i mauzolej Lenjina.

CIJENA: NA UPIT
TUNIS


DATUM POLASKA: NA UPIT

U Tunisu, pogled na beskrajne pješčane dine zauvijek će podsjećati na velikog Lawrenca od Arabije, kult Zvjezdanih staza, Engleskog pacijenta, a one razvijenijeg sportskog duha na fascinantnu utrku Paris - Dakar.

CIJENA: NA UPIT
OD ADRIATIKA DO BALTIKA


DATUM POLASKA: NA UPIT

Budimpešta (Mađarska), Krakow (Poljska), Vilnius (Litva), Brno (Češka), Beč (Austrija) .Razgled i posjet svim znamenitostima navedenih gradova i više...

  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115