Rezervacija

MILANO - 2 dana

CIJENA: 590.00 Kuna
MILANO - 2 dana


DATUM POLASKA: Subota, 24 Listopad 2020

2 dana autobusom

24. – 25. 10. 2020.

14. – 15. 11. 2020.


PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

POLASCI iz Zagreba, Karlovca, Rijeke

1. dan                    Zagreb – MILANO

Polazak iz Zagreba u 5:00 sati. Ugodna vožnja prema Milanu uz povremene odmore tijekom puta. Po dolasku smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u obilazak najvećih gradskih znamenitosti javnim gradskim prijevozom i pješice: prva znamenitost je Milanska katedrala (Duomo, jedne od najljepših gotičkih katedrala na svijetu) – zatim hodajući kroz Galeriju Vittorio Emanuele II (jednom od najstarijih trgovačkih centara na svijetu, koji je ime dobio po prvom talijanskom kralju) dolazimo do La Scale, najuglednije operne kuće u svijetu – čuvena četvrt Brera u samom srcu grada u kojoj se nalazi pregršt odličnih restorana, antiknih i ‘art shop-ova’ – palača Castello Sforzesco, dom mnogim muzejima... Slobodno vrijeme za odmor uz pravu talijansku kavu i večeru u nekoj od tipičnih milanskih trattorija. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan                    MILANO – Zagreb

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak do centra grada javnim prijevozom, te slobodno vrijeme za vlastite programe. Jučer ste upoznali najveće znamenitosti Milana, a danas imate slobodno vrijeme da provedete dan kako želite ... popnite se liftom na krov milanske katedrale s kojeg se pruža čaroban pogled na cijeli grad i Alpe; ili posjetiti neki od muzeja kao što su Muzej moderne umjetnosti, Prirodoslovni muzej ili galeriju Pinacoteca di Brera; ili uživajte u shoppingu i ležernoj šetnji Milanom, najkozmopolitskijem i najelegantnijem gradu Italije. Predlažemo ručak u romantičnoj četvrti Naviglio na dva kanala, koja je prepuna restorana, barova i galerija umjetnosti. I ono što nikako ne smijete propustiti je ... sladoled, tako da obavezno zavirite u gelateriju Ciacco koja se nalazi odmah pored Duoma i probajte najbolji sladoled. Povratak do autobusa javnim prijevozom i oko 14:30 polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u kasnim večernjim satima.  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115