Rezervacija

MILANO I VERONA - 3 DANA

CIJENA: 990.00 Kuna
MILANO I VERONA - 3 DANA


DATUM POLASKA: Petak, 09 Listopad 2020

MILANO - VERONA - DESIGNER OUTLET NOVENTA DI PIAVE

3 dana autobusom iz Zagreba i Rijeke

09.-11.10.2020.


PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

1. dan: ZAGREB / RIJEKA – MILANO

Polazak autobusa iz Zagreba u 5:00 sati, te polazak sa stajališta Vrata Jadrana-sjever kod Rijeke u 07:30 sati (polazak s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku u MILANO, prijava u hotel i krati odmor. Odlazak javnim gradskim prijevozom s voditeljem putovanja do centra Milana i dalje u orijentacijsku šetnju gradom. Nakon obilaska, slobodno vrijeme do povratak u hotel samostalno ili sa voditeljem putovanja u dogovoreno vrijeme. Noćenje.

2. dan: MILANO

Nakon doručka odlazak javnim gradskim prijevozom s voditeljem putovanja u obilazak MILANA, glavnog grada Lombardije. Razgled započinjemo od Milanske katedrale - Duoma, jedne od najljepših gotičkih katedrala na svijetu. Izgrađena od bijelog mramora, svojom čipkastom vanjštinom ostavlja nezaboravan dojam. U slobodno vrijeme možete proviriti u poznatu Vittorio Emanuele, galeriju sa skupim restoranima i trgovinama. Slijedi nam milanska Scala, u kojoj se mogu vidjeti poznata operna djela po paprenim cijenama ulaznica. Jedan od simbola Milana je svakako Castello Sforzesco, utvrda-zamak, koji se počeo graditi 1358. godine, a završen je deset godina kasnije. Doznajte zanimljive priče o milanskoj obitelji Sforza, jednoj od najpoznatijih talijanskih obitelji. U unutrašnjosti dvorca, pored visokih zidina i kula od cigle nalaze se i djela Bramantea i Leonarda iz njegove značajne milanske faze. Slobodno vrijeme. Kažu da je ideja večernjeg pića izmišljena u Milanu, stoga isprobajte neki od tipičnih talijanskih aperitiva ili osvježavajućih koktela! Preporučujemo da svakako svratite u šarmantnu četvrt Navigli i nagradite se večerom. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: MILANO – VERONA – RIJEKA / KARLOVAC / ZAGREB

Doručak i odjava iz hotela, te odlazak prema VERONI poznatoj po čuvenoj zabranjenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije. Po dolasku u grad slijedi pješački razgled grada u pratnji vodiča: PIAZZA DEI SIGNORI - PIAZZA DELLE ERBE - JULIJINA KUĆA - PIAZZA BRA - ARENA DI VERONA…Nakon razgleda uživanje u čarobnoj atmosferi grada zaljubljenih, čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog Rima. Slobodno vrijeme za samostalni razgled. Slijedi polazak prema Designer Outletu Noventa di Piave, shopping centru visoke kvalitete koji pruža jedinstveni doživljaj shoppinga uz sniženja do čak 70%... Prada, Fendi, Armani, Calvin Klein, Gucci samo su dio ponude zvučnih imena visoke mode, a za ljubitelje sporta i casual izgleda tu su Diesel, Gas, Nike i drugi. Dodatna vrijednost je i jedini Paul Smith outlet u Europi. Osim trgovina, kafića i restorana, u predivnom božićnom ambijentu kupite božićne poklone. Povratak prema Rijeci / Zagrebu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

*Redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja.  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115