Rezervacija

MIRABILANDIA

CIJENA: 490.00 Kuna
MIRABILANDIA


DATUM POLASKA: Subota, 26 Rujan 2020

2 dana autobusom

uz uživanje u vodenom dijelu parka – Mirabeach

mogućnost polaska: Zagreb, Karlovac, Rijeka

26.09.-27.09.2020.

PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

1. dan                    Zagreb – MIRABILANDIA

Polazak iz Zagreba u 00:00 sati (u ponoć). Noćna vožnja prema Mirabilandiji uz povremene odmore tijekom puta. Dolazak u zabavni park gdje vas čeka 42 atrakcije i adrenalinska iskustva, te 6 tematskih parkova. Uživanje u svijetu zabave: za male avanturiste tu je Zemlja mašte, kao i potraga za dinosaurima, čeka vas i Leteći Arturo, Leprotto express, prvi roller coaster u Europi namijenjen djeci do 3 godine, te Mini Rapids, vožnja na balvanima uz zabavno poniranje u vodu. Santa Fe Express provest će cijelu obitelj kroz Dječji grad, područje namijenjeno isključivo najmlađima, a na vožnju možete i Mirabilandia Expressom. Ottoland je mjesto gdje djeca mogu plivati u moru od 20.000 raznobojnih loptica. Tu su i obiteljske atrakcije: Nissan Grand Prix, Arcade, Autosplash, Plava rijeka, uzbudljivo spuštanje niz strmi tobogan gumenim čamcem za dvije osobe, Explorer, Delirium, Las Vegas i mnoštvo drugih ... Vratite se u fascinantnu i misterioznu prošlost Maya i otkrijte hramove i misteriozne piramide. Jeste li spremni ukrcati se i otploviti niz Niagarin slap, preko 27 m visokog slapa brzinom od 70 km/h? No prava avantura počinje tek u divljem kanjonu. Tu je i labirint bez izlaza i tisuću drugih avantura od kojih ćete se naježiti, kao i najviši adrenalinski vlak smrti u Europi Katun, vožnja naglavačke brzinom od 110 km/h stazom od 1.200 m uz 360 okretanja. Noću park zaživi u novom svjetlu, a program počinje uz vatromet, lasere, glazbu, disco na otvorenom i još više zanimljivosti. Zabava za sve uzraste! U 16 barova i restorana nudi se širok izbor hrane i pića, kako za odrasle, tako i za one najmlađe, no nitko neće odoljeti ukusnom komadu pizze, ili tipičnoj "piadina romagnola". Boravak u parku do 20:00 sati (osim na polasku 30.05. kada je park otvoren do 18:00 sati). Odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

 

2. dan                    MIRABILANDIA / MIRABEACH – Zagreb

Doručak i odjava iz hotela. Krećemo natrag u zabavni park Mirabilandija, gdje se nastavlja zabava za sve generacije ili odlazak do vodenog parka Mirabeach koji s mnogim toboganima, ogromnom lagunom i bijelom pješčanom plažom s Crvenog mora koja nudi osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. U 15:00 sati polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u kasnim večernjim satima.

   
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115