Rezervacija

LAS VEGAS , SAD, NOVA GODINA

CIJENA: 8490.00 Kuna
LAS VEGAS , SAD, NOVA GODINA


DATUM POLASKA: Ponedjeljak, 30 Prosinac 2019

30.12.-5.1.2020. GARANTIRANI POLAZAK

7 dana/ 5 noćenja

PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

1. dan, 30.12. ZAGREB – LOS ANGELES – LAS VEGAS

Sastanak putnika sa voditeljem putovanja u Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb kod šaltera informacija u 10:00h. Let prema Varšavi u 12:05  uz nastavka putovanja prema  Los Angelesu u 16:45. Po slijetanju oko 20h po lokalnom vremenu i obavljanju graničnih formalnosti ukrcaj u autobus i vožnja prema Las Vegasu. Po dolasku smještaj u hotel, te noćenje ili za one neumorne, prvo upoznavanje sa noćnim životom grada koji nikada ne miruje.

2. dan 31.12. LAS VEGAS – DOČEK NOVE GODINE

Današnji dan rezerviran je za šetnju Stripom, najpoznatijom ulicom, sa najpoznatijim hotelima i kockarnicama. Možda vam se i posreći, te staru godine završite sa iznenadnim dobitkom! Slobodno poslijepodne za vlastite sadržaje i pripremu za najluđu noć u godini. Doček Nove godine u Las Vegasu možemo sažeti jednom riječju: Ludo! I mislimo ludo na dobar način. Cijeli Strip zatvoren je za promet i on postaje jedan fantastični  block party  za vas i više stotina tisuća vaših novih prijatelja za nezaboravnu zabavu. U ponoć kockarnice imaju koreografiju vatrometa zbog kojeg poznata padajuća kugla Times Square izgleda kao dječja igra. U zatvorenom,  Las Vegas pruža  najluđe zabave.  Noćni klubovi u Las Vegasu  prepuni su slavnih osoba  i „partijanera“  koji su odjeveni kako bi impresionirali. Povratak u hotel. Noćenje. SRETNA NOVA GODINA!

3. dan: 1.1. LAS VEGAS – SHOPPING – GRAND CANYON HELI TOUR ( fakultativno )

Za početak godine predlažemo odlazak do Grand Canyona jednim od izleta autobusom ili helikopterom. Izlet autobusom prema južnoj strani Grand Canyona ( uz doplatu ) počinje u jutarnjim satima i završava navečer, oko 21:30. Tijekom izleta posjetiti ćete najširu i najdublju točku kanjona. Riječi, pa čak ni slike ne mogu opisati magičan dar prirode koji ćete doživjeti. Na putu do kanjona stati ćemo na foto točki idealnoj za slikanje Hoover Dam ( Hooverove brane ).

Ukoliko se odlučite za Izlet Grand Canyon helikopterom (uz doplatu) vaš izlet trajati će sa transferima 4 do 4 i pol sata od kojih ćete 70 minuta provesti u zraku. Svi gosti imaju transfer od hotela do uzletišta uključen u cijenu. Tijekom leta vidjeti ćete poznatu Hoover branu, i jezero Mead, zapadni dio Grand Canyona, Guano Point i Eagle point. Piknik sa šampanjcem uključen je u cijenu. Slijetanje i boravak u zoni kanjona je u trajanju 30tak minuta.

Putnicima koji će ostati u Vegasu, a nisu ljubitelji kocke na raspolaganju je uzbudljiva tura po lokalnim restoranima ili shopping u poznatom, obližnjem Premium outletu. Navečer svakako predlažemo  jedan od mnogobrojnih predstava poznatog Cirque de Soleil (uz doplatu i najavu prilikom rezervacije).

* izleti vođeni su na engleskom jeziku od strane lokalnog vodiča

4. dan:  2.1. HOOVER BRANA – ROUTE 66 - LOS ANGELES – SANTA MONICA

U jutarnjim satima napuštamo Vegas i sve avanture koje smo doživjeli, i krećemo prema Los Angelesu. Nedaleko od Vegasa napraviti ćemo pauzu na poznatoj Hoover brani. Vozimo se po dijelovima legendarne Rute 66, te radimo pauzu u rekonstruiranom rudarskom gradiću., gdje možete doživjeti život starog divljeg zapada davne 1881 g. Po dolasku u LA u poslijepodnevnim satima smještaj u hotel i šetnja njegovim najljepšim dijelom, Santa Monikom. Razgled sa pratiteljem te slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan: 3.1. LOS ANGELES

Predlažemo razgled grada autobusom. Obići ćemo gradske najpoznatije i nezaobilazne dijelove poput Bel Aira, Beverly Hillsa i Rodeo Drivea, Hollywooda, Disney operna dvorana... U večernjim satima predlažemo doček zalaska sunca iznad grada, kod poznate Griffit zvjezdarnice sa pogledom na Hollywoodski znak
Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan: 4.1. LOS ANGELES - ZAGREB

Slobodno jutro po vlastitim afinitetima. Transfer za zračnu luku i povratak prema Europi u 16:20.

7. dan: 5.1. ZAGREB

U 12:50 dolazak u Varšavu, te presjedanje na let za Zagreb, sa dolaskom u 17:30.  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115