Rezervacija

Austrijska jezera - Hallstatt - St.Wolfgang - St.Gilgen

CIJENA: 325.00 Kuna
Austrijska jezera - Hallstatt - St.Wolfgang - St.Gilgen


DATUM POLASKA: Subota, 21 Prosinac 2019

21.12.2019.

PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

Polazak autobusa iz Krka u 04,00 sati i iz Rijeke u 05,00 sati.

Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na prekrasno područje regije SALZKAMMERGUT. U doba Adventa slikoviti su mali barokni adventski sajmovi s jaslicama, plutajućim lanternama po jezeru i romantičnim ugođajem u svim gradićima. Odlazak u jedno od najljepših mjesta Austrije, HALSTATT, na obali istoimenog jezera. Mjesto je poznato po arheološkom nalazištu keltske kulture koje je u cijeloj Europi poznato pod imenom „Hallstatska kultura“. Šetnja romantičnim gradićem uz župnu crkvu preko glavnog gradskog trga do ribarskih kuća. Slobodno vrijeme za šetnju, kavu…

Nastavljamo vožnju do jezera WOLFGANGSEE. Slijedi posjet živopisnom gradiću St. Wolfgang na obali jezera koji je tijekom cijele godine iznimno posjećen; šetnja do tržnice i trga Kirchen te do bogato ukrašene crkve s Pacherovim renesansnim oltarom i vidikovcem s pogledom na jezero. Slobodno vrijeme za uživanje na Božićnom sajmu. Vožnja do gradića ST. GILGEN na obali jezera – mjesta gdje je Mozart volio provoditi svoj odmor. Šetnja uz jezero do stare jezgre St. Gilgena s kućom Mozartove majke, crkvom sv. Egidija i glavnim trgom s fontanom. Vrijeme za kavu ili kolače u nekoj od izvrsnih slastičarnica.. Odlazak iz romantične regije jezera u ranim večernjim satima. Povratak u Rijeku i Krk u noćnim satima.
  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115