Rezervacija

PREDBOŽIĆNI SALZBURG

CIJENA: 750.00 Kuna
PREDBOŽIĆNI SALZBURG


DATUM POLASKA: Subota, 12 Prosinac 2020

2 dana autobusom

12.12.-13.12.2020.

PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

1. DAN   

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 06:00 sati.

Mogućnost besplatnog  povratnog transfera iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 04:00 sata, iz Pazina s „Etradexa“ u 04:30 sati, odnosno s tunela Učka u 04:45 sati.

Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju prema tunelu Karavanke. Nastavak vožnje kroz Austriju prema Salzburgu, centru istoimene pokrajine. Smještaj u hotelu “Achat Plaza Salzburg zum Hirschen” s 4*. Nakon kratkog odmora odlazimo razgledati Mozartov grad pješice uz pratnju našeg vodiča: palača Mirabell - rezidencija gradonačelnika, Linzer Gasse u podnožju Kapuzinerberga i Makartplatz na kome se nalazi kuća u kojoj je živio Mozart (fakultativni posjet) groblje Sv.Sebastijana s grobnicom obitelji Mozart, crkva sv.Petra - najstarija u gradu, crkva Franjevaca te Kollegienkirche remek djelo Fischera von Erlacha,  barokna katedrala u kojoj je kršten Mozart, stara i nova Rezidencija prinčeva nadbiskupa, Mozartov trg,  Mozartova rodna kuća.  U večernjim satima  preporučamo izlazak u neki od poznatih gradskih restorana na kušanje pravog “Salzburger Nockerla” ili u pivnice i pubove na i oko Getreide Gasse. Noćenje.

2. DAN   

Doručak. Naš izlet u Salzburgu završit ćemo fakultativnim posjetom utvrdi Festung Hohensalzburg koja dominira nad cijelim gradom i okolišem, a koja je tijekom povijesti predstavljala izraz moći salzburških nadbiskupa koji su vladali gradom.  Do utvrde ćemo doći uspinjačom i razgledati je individualno uz vrlo kvalitetno vođenje putem audio vodiča na više svjetskih jezika. Slijedi kratki fakultativni razgled katakombi na groblji Sv.Petra. Slobodno vrijeme za individualne programe, ručak i daljnje individualno upoznavanje s gradom do  popodnevnih sati kada krećemo prema Hrvatskoj i nakon kraćih zaustavljanja za odmor, stižemo u Rijeku u večernjim satima.GL2
GL2
GL2
GL2

  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115